Apr 18 2008

Det var en gang…

Postet kl.: 19:19 - med følgende tema: blogging,fritidsaktiviteter,IT,underholdning

 

Så har man altså klart å få på plass en blogg, igjen. Greit nok – ordene “på plass” er her tolket ganske vidt, men i det minste så fungerer den, så jeg må vel kunne si meg noenlunde fornøyd.

Jeg sitter i sofaen og tenker på alt jeg egentlig burde gjøre, og så skriver jeg her. Er dette det de mener med at teknologiseringen skal gjøre at vi får mindre arbeid? Ikke at det faktisk blir mindre av det, bare at vi ikke får gjort ting, fordi vi er for opptatt med å sjekke utviklingen på vennelisten vår på Facebook?

I dunno…

Jeg har kommet frem til at jeg gjør for lite. Generelt. Ikke bare er jeg treig med å rydde på plass tallerker etter oppvasken, men jeg er også treg med å få gjort viktige ting, som levere papirer som vil gjøre at jeg får litt penger på konto (og den kontoen er skrapet, bare så det er sagt), jeg er treg med å sende søknader, jeg er treg med å betale regninger, og generelt er det bare treghet rett og slett…

Og så disse meningsløse blogginnleggene. Greit nok at det nå er på plass en blogg. Nå må (bør) jeg bare finne noe tilnærmet interessant å skrive om. Livet mitt duger ikke, for det består i hovedsak av søvn, jobb, mat, søvn, jobb, mat. Og ikke engang maten er interessant, som regel.

Så… hva gjenstår da tro… filmer? Anonymisert blogging om opplevelser på kundesupport?

Tags: , , , , , , , ,

3 kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


3 kommentarer hittil

 1. Marianne April 20th, 2008 18:47

  Eyh, klager du på maten min kan du jammen få lage den selv. 😛

 2. PoPSiCLe April 20th, 2008 18:58

  lol :)

  jeg klager ikke på maten din kjære 😉

  jeg bare sier at det ikke er så interessant å skrive om…

 3. Marianne April 20th, 2008 23:45

  Hmm, skeptisk.
  Men ok, det får gå for denne gang.

  Btw, visste du at det fins en “reply to comment” plugin til wordpress? Den er rimelig fiffig, og du får faktisk svart slik at ditt svar havner automagisk under kommentaren du svarte på. Gogogo

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins