May 2 2008

Erotisk potpurri

Postet kl.: 13:36 - med følgende tema: nyhetsbilde,sex

 

Dagbladet har en del artikler med et fellestrekk i dag – de benytter alle sex, erotikk eller lignende virkemidler for å “selge” artikkelen – hva er vel da bedre enn at noen (jeg) tar og summerer opp disse? 😉

Først ute er altså historien om Donna og Padis. “Sex foran kameraet” og “titusener følger realityserien” – men merk, det er snakk om storker!

Så har vi da øya Lesbos, som vil fjerne koblingen mellom øya og betegnelsen “lesbisk” da de mener at betegnelsen kun skal kunne benyttes på mennesker som er født på øya. Storm i et vannglass? Indeed…

Til sist har de så en liten kuriøs sak ang. Amazons e-bok-leser, Kindle, der de påpeker at erotikk selger meget godt til denne, og at Amazon ikke opplyser konkrete salgstall. Vel, jeg kan godt skjønne at man heller bestiller en erotisk roman over nettet i det man trenger noe for å piffe opp hverdagen litt, og kanskje ha seg en liten kosestund… kjapt går det og, man bestiller, betaler, og laster ned.

Tags: , , , , , ,

Ingen kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins