Nov 20 2008

Fastlegef*enskap

Postet kl.: 12:10 - med følgende tema: meg & mitt

 

Okei. I dag har jeg altså time hos fastlegen min. Problemet består i at jeg ikke har anelse om når jeg har time. Jeg har en vag aning om at det er ca. klokken 14, men i får nå se…

Grunnen til at jeg er noe frustrert, er altså at jeg har forsøkt å ringe dem 5 ganger i dag, mellom 9 og 11. Det ringer og ringer, men ikke tale om at noen tar telefonen. Heller ikke kommer det noen beskjed om åpningstider, en telefonsvarer, e.l.

Men! Når klokken runder 11, da kommer jeg gjennom – til nettopp en telefonsvarer. Som med rolig, hyggelig stemme kan fortelle meg at: “Du har nådd telefonsvareren til **** **** Helsesenter. Vi har åpent mandag til fredag mellom 8 og 15.30. Telefonen blir besvart mellom 9 og 11, og mellom 13 og 14.30” Jamen i svarte, svingende grisebustbefengte amatørnisse da! Jeg har jo forsøkt å ringe dere i “åpningstiden”.

Greit nok. Jeg sjanser på at det er klokken 14 timen er, og om jeg bommer, så kan de glemme å få betalt for manglende oppmøte – jeg har gjort mitt for å forsøke å få klarhet i tingene.

Det verste er at de kun har ett telefonnummer, ingen mobiltelefoner man kan sende en SMS til, ingen webside, ingen epost. Går det an å gjøre seg så håpløst utilgjengelig?

Hadde det ikke vært for at min faste lege (nei, ikke fastlege, men den legen jeg pleier å gå til), er syk, så hadde jeg aldri oppsøkt fastlegen min. Jeg foretrekker å gå til privatpraktiserende spesialister, som jeg har hatt som lege i mange, mange år. De kjenner meg, og vet som regel hva de kan gjøre for meg.

Blærgh. Og jeg ha resept i dag, ellers går jeg ganske på trynet. Jaja, det skal ikke være lett å være uorganisert!

(Og ja, jeg skrev ned avtalen. Dessverre ble ikke notatet lagret, da maskinen min krasjet. Og selvsagt noterte jeg det ikke andre steder).

Tags: , , , , ,

Ingen kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins