Jul 1 2008

Føljetong – Darwin Awards, del 2

Postet kl.: 03:05 - med følgende tema: Darwin Awards,nyhetsbilde

 

Jeg innså, da jeg leste dette oppslaget i Aftenposten, at jeg måtte innføre en jevnlig oppdatering på potensielle deltagere til Darwin Awards.

For å ta en kort oppsummering av historien: Et par, antatt danske, på 27 og 28 år, omkom da de valgte å trekke Weber-grillen inn i hytta da de skulle grille (dårlig vær?). De er da antatt omkommet av kullosforgiftning.

Nå forutsetter nominasjonen til Darwin Awards at de faktisk ikke gjorde dette for å ta livet av seg, så klart, men ellers… hallo? Man trekker da ikke en grill innendørs, i hvert fall ikke uten å lufte tilstrekkelig.

Grunnen til at denne posten er merket med “del 2” er denne tidligere posten min, som jeg dessverre ikke markerte med føljetong, siden jeg den gang enda ikke hadde bestemt meg for å kjøre en slik. Velvel… den som (over)lever lærer, heter det vel…

Tags: , , , , , ,

Ingen kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins