Jul 15 2008

Geriatriske pasienter i det hvite hus

Postet kl.: 04:22 - med følgende tema: IT,nyhetsbilde

 

John McCain official photo portraitJohn McCain uttaler at han ikke engang vet hvordan man kommer seg på nett, og at han “holder på å lære seg dette”.

Jeg blir litt bekymret. Egentlig gir jeg beng i hva som skjer i politikken i USA, selv om man på mange måter her i landet vet mer om det som skjer over dammen enn hva som skjer i vår egen politiske sfære. Men at vi potensielt får den eldste førstekandidaten noensinne som president i USA, og at denne mannen pr. i dag er 72 år, og innen han evt. går av, særlig om han klarer å få sitt andre kandidatur, vil være 80 år, da begynner jeg å tvile litt, selv om han jo faktisk ser uforskammet godt ut for sine år.

Hva vet egentlig denne mannen om dagens mennesker situasjon og problemer? Når han ikke engang klarer å komme seg på nett på egenhånd, noe som nok er en stor del av ganske mange av velgernes hverdag, da er man litt i utakt med sitt folk. Greit nok at McCain er en krigshelt, og derfor fortjener respekt, men han er neppe det USA trenger. Jeg vil si at det USA trenger er en ung president – få de gamle gubbene ut av det hvite hus, og la en med vyer og visjoner forsøke seg. Det kan neppe gå noe dårligere enn det har gjort de siste årene.

Overskriften var kanskje litt spekulativ, men å ansette en president som for lengst burde gått av med pensjon, og satt seg ned og beundret solnedgangen og slappet av, det står for meg som lite intelligent. Særlig når han er erkekonservativ, og til og med viser at han ikke forstår dagens teknologi og bruken av denne. Greit nok at han har en haug med rådgivere, men… det er tross alt han som skal ta avgjørelsene.

Jeg blir litt bekymret. Ikke at jeg egentlig bryr meg om amerikanere, men amerikansk utenrikspolitikk har en stygg tendens til å påvirke resten av verden…

Tags: , , , ,

Ingen kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins