Apr 23 2008

Gi meg litt piggtråd og et avsidesliggende sted…

Postet kl.: 00:38 - med følgende tema: nyhetsbilde

 

Det finnes syke mennesker i verden. Mange av dem. Dette vet vi, og det er egentlig ikke noe som gjør meg hverken sint eller såret, eller holder meg våken om nettene – jeg er kynisk nok til å gi blaffen.

Utsultet gatebikkje i kunstgalleri

Innimellom dukker det dog opp historier som er så forbløffende i sin grusomhet, og meningsløshet, at man ikke klarer å gi blaffen. Jeg innrømmer at det skal mye til for min del, men EN ting jeg ikke takler, er grusomhet mot dyr som ikke kan forsvare seg.

Dette er en slik sak. Grusomhet mot dyr, forkledd som kunst! Dette er slike ting som gir meg lyst til å oppsøke vedkommende, og foreta en liten kjapp avkapping av vitale deler, ala det som blir gjort mot psykopaten i Sin City – så kan vi heller fore ham til nettopp disse utsultede gatebikkjene – kanskje han dermed kan bidra til å mette i alle fall et par av dem!

Jeg blir forbanna!

Tags: , , , , , ,

2 kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


2 kommentarer hittil

  1. Jan May 28th, 2008 23:47

    Det hadde tatt seg bra ut, for å så oppdage alt bare var oppspinn som tjente kunstnerens karriere. Og så tilbringe dine neste 20 år i et særdeles ubehagelig og avsidesliggende sted(hvor de også har plenty av piggtråd :D!)

  2. ailje helene wathne June 6th, 2008 13:47

    Dette har ingeting med kunst å gjøre!!!vil heller kalle han en grusom dyremishandler..!!helt idiotisksk!!:(snart kan man vel bure et menneske også inne for og sulte ihjel å si nei,nei d er
    jo kunst!!forbannade skitne menneske!!!stakkars dyr!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins