Jul 27 2008

Hancock

Postet kl.: 00:45 - med følgende tema: underholdning

 

Terningkast 4I kveld var jeg og kjæresten og så Hancock på kino. Will Smiths nyeste film er underholdende, litt annerledes, og ganske klisjefylt.

Hancock er en forfyllet, misforstått drittsekk, som tilfeldigvis har superkrefter. Han ødelegger omgivelsene for langt større summer enn forbryterne han fanger, og han gir blaffen i alt og alle. En fyllik er jo i utgangspunktet ikke spesielt bra å ha med å gjøre, og når fylliken i tillegg har superkrefter…
Will Smith i rollen som Hancock - Foto: Sony PicturesWill Smith i rollen som Hancock - Foto: Sony PicturesInn kommer Jason Bateman i rollen som Ray Embrey, en PR-agent uten alt for mye suksess, men med en vakker kone og en ung sønn, Aaron. Aaron ser selvsagt opp til Hancock, og er med å påvirke endringene som Hancock må igjennom, for å realisere seg selv og sitt potensiale. Charlize Theron dukker opp som konen til Ray i filmen, og bidrar på sin egen måte til å komplisere ting.

Filmen er, selv om den forsøker å ikke være det, en feelgood-film, typisk amerikansk, selv om veien frem til målet er ganske tung og ikke typisk. Dessverre må man vel nesten si, for at filmen har et potensiale som ikke er helt oppnådd blir ganske klart litt ut i filmen. Dette kunne vært så mye mer, om filmskaperne hadde hatt litt mer “mot” til å bryte grenser.

Filmen er likevel verdt å se, særlig om man liker Will Smith og Charlize Theron (førstnevnte ser fordømt bra ut som forfyllet superhelt med tredagersskjegg, og Theron er en av få kvinner jeg vet om som kan se flott ut selv om hun virker sliten og dratt i rollen hun spiller).

Tags: , , , , , , , ,

Ingen kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins