Jun 30 2008

Hva bruker man sene nattetimer til? Jo, chick-flicks!

Postet kl.: 12:17 - med følgende tema: underholdning

 

Jeg har da ikke bevilget meg noe søvn sist natt, og har i stedet sittet og sett på chick-flicks. Jepp, du hørte riktig. Greit nok, jeg har ikke sett på Sisterhood of the travelling pants eller noe, så ille har det nå ikke vært, men noen vil kanskje si at jeg ikke har vært så langt unna.

Step Up - CoverDet hele begynte da jeg så en musikkvideo av Sean Paul, nemlig “When you gonna (Give it up to me)”, der det tydelig var med noen filmklipp fra en eller annen film. En kjapp googling avslørte at det dreide seg om scener fra Step Up, og jeg gikk da til “anskaffelse” av denne online, for å ta en titt. Og, greit, det er ikke verdens mest spennende film, eller verdens beste skuespill, men for å være en chick-flick, eller kanskje mer en tenåringsfilm, så var da både skuespillere og ikke minst dansingen helt ok. Kanskje kan man sammenligne med farsotten fra 80-tallet, nemlig Dirty Dancing – ikke at jeg tror Step Up blir en like stor “hit” som Dirty Dancing, men likevel… de minner litt om hverandre (ops, avslørte jeg nettopp at jeg har sett Dirty Dancing og… pokker).

Step Up 2 - The Streets CoverGreit nok. Jeg fant i alle fall Step Up grei nok, så jeg bestemte meg for å sjekke ut 2eren og. Step Up 2 – The Streets inneholder egentlig ikke noen av skuespillerne fra den første filmen, selv om hovedrolleinnehaveren fra 1eren gjør en liten gjesteopptreden – den er mye av det samme som 1eren, plottet er omtrent likt, bare omdefinert til å gjelde “The Streets”, som er en undergrunn-battle for lokale crew. Jeg likte denne filmen og jeg – helt grei underholdning, mye bra dansing, ikke alt for ille skuespillere å kaste øynene på heller (greit, jeg så nok mer på jentene enn på guttene, men jeg tror nok det er noe for begge kjønn her 😀 ).

Så, dette er altså det kyniske, halvgamle mannfolk bruker nattetimene til, når de helt klart burde gjort smartere ting – som å sove, evt. jobbet med websider eller i det minste sortert billedsamlinger e.l. Jaja… noen ganger føler man bare ikke for å se Bruce Willis blåse i filler enda en høyblokk!

Tags: , , , , , , , , , , ,

1 kommentar Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


1 kommentar hittil

  1. […] vært, men noen vil kanskje si at jeg ikke har vært så langt unna. Det hele beg … Source: Hva bruker man sene nattetimer til? Jo, chick-flicks! Who Would Be A Worse Mom? Paris or Lindsey? Vote Now And Get A Free iPhone. Bruce Willis Used […]

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins