May 24 2008

Hvor dum går det an å bli?

Postet kl.: 04:28 - med følgende tema: nyhetsbilde,observasjoner

 

Hva tenker jeg på? Vel, saken om jentene som sitter arrestert i Bolivia “springs to mind”…

Her har vi altså 3 jenter, i et av de områdene i verden som er kraftigst belastet med narkotika, og dertil problemer med smugling av nevnte narkotika, og de merker ikke at vekten på bagasjen de sjekker inn har økt med 22 kg!

Okei… enten har de faktisk blitt lurt, og er så dumme at det nesten skulle vært straffbart, eller så har de med viten og vilje tatt med seg 22 kg kokain, med en helt enorm gateverdi i Norge, og trynt hardt og brutalt ved å bli tatt. Det er for så vidt greit nok, selvsagt ville man i såfall blånekte for at man har noen befatning med narkotikaen – men helt seriøst – jeg tviler sterkt på at noen bruker uvitende muldyr for å frakte så mye som 22 kg kokain.

Det at man i tillegg har med seg ungen sin, på 2 år…

Beklager, men jeg klarer ikke å se uskyldigheten her – jeg ser bare en forferdelig idiotisk oppførsel, enten det nå er med viten å vilje, eller gjennom ignoranse.

Sorry, jenter – dette kunne vært unngått på så enkel måte… ved å tenke!

EDIT! Etter en liten titt på bl.a. VG sine oppslag om denne saken, så tenker jeg også som så… hvorfor gidder dere i det hele tatt å “anonymisere” bilder mm. når dere oppgir så mye informasjon i teksten at det bare kreves et minimum med innsats før man finner ut hvem vedkommende er, og så, dersom man evner å tenke noenlunde logisk, finner henne på de fleste nettsamfunn, og dermed har fullt navn, bosted, etc.?

Tags: , , , ,

Ingen kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins