Jul 17 2008

Irritasjonsmomenter

Postet kl.: 06:25 - med følgende tema: blogging,underholdning

 

4400 Cast © 2007 NBC Universal, Inc.4400 Cast © 2007 NBC Universal, Inc.Velvel. Da har jeg som jeg nevnte i et tidligere innlegg, oppgradert til WP 2.6. Flotte greier det, for all del, en av de beste tingene (trodde jeg) var da innebygget Captions til bilder. Hvor lenge var dog Adam i dette berømmelige paradiset? Tja, helt til man sjekket siden igjen på W3C, for å se om alt validerer slik det skal. Det gjør det nemlig ikke!

Caption-saken setter nemlig inn en <div>-tag i en <p>-tag når den plasseres sammen med tekst, og ettersom bilder som regel plasseres sammen med tekst, så er jo dette ganske idiotisk oppførsel. Jeg har forsøkt å se etter hvor den henter caption-taggen fra, siden dette er en innebygget BB-code-lignende sak, for å se om jeg kunne modifisere denne, men har ikke funnet noe ennå.

Ellers så jeg endelig siste episode av 4400 i dag. Denne serien ble dessverre kansellert av CBS etter 4. sesong, uten noen særlig begrunnelse, og med en noe brå avslutning. Det var en rekke uklarheter og manglende forklaringer på en rekke av historiens hovedplot-tråder, så det var litt frustrerende å finne ut at det ikke blir noen fortsettelse på serien (jada, dette er egentlig gammelt nytt, men jeg har benyttet den siste tiden til å komme ajour med en rekke TV-serier, og 4400 var da en av de siste).

Tags: , , , , , ,

Ingen kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins