Aug 26 2008

Med blanke ark…

Postet kl.: 20:19 - med følgende tema: meg & mitt

 

“Tabula Rasa” lyder taglinen på denne bloggen. Det betyr “med blanke ark”. Og det er nettopp hva jeg har foran meg nå – en ny start. Jeg velger å legge meg på den litt mer positive vinklingen i dag – kan hende så havner jeg noe lenger nede om en dag eller to.

Jeg er altså arbeidssøkende. Dessverre valgte min arbeidsgiver gjennom 2 år å ikke fornye kontrakten min da den går ut i månedsskiftet august/september. No hard feelings, selv om jeg mener arbeidsgiver nok hadde spart på å la meg fortsette i redusert stilling fremfor å ta inn nye innleide som må læres opp.

Det får nå være. Jeg er altså arbeidssøkende, og driver og snuser rundt på NAV og Finn.no og lurer på om det finnes noe jeg har lyst til å søke på. Jeg er kresen, må vite, jeg har ikke lyst til å ende opp som kassemedarbeider på Rema (nei, det betyr ikke at jeg ikke synes jobben er “bra nok” – det er bare det at jeg ikke har lyst til å sitte der, og neppe har helsen til det heller).

Det er litt merkelig. Jeg har som sagt jobbet der i 2 år, og har liksom “vent meg til” å jobbe der – det blir rart å ikke skulle låse seg inn på jobb om morgenen, for å si det sånn.

Noen som trenger en litt over gjennomsnittet nerd med gode kommunikasjonsevner og et (tilnærmet) feilfritt norsk og engelsk språk både skriftlig og muntlig? 😀

Uansett. Denne uken har jeg fri, og skal sitte og bla etter nye jobber rundt om, for å se om det er noe der ute som kan være interessant!

Tags: , , , ,

3 kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


3 kommentarer hittil

 1. WebMistress August 26th, 2008 21:52

  Jeg kan gi deg noen fargestifter, så kan du gjøre noe flott med de blanke arkene du har blitt tildelt!

  WebMistresss siste ytring: Eksportering / Importering: 1/3 : WordPress.com

 2. Shamini August 27th, 2008 17:05

  Du forsøker å selge deg selv her, med egenskaper som “..(tilnærmet) feilfritt norsk språk..”, og så skriver du at du har “vendt deg til..” jobben? Skjerpings mann! 😉

  Uansett, ha riktig lykke til med jobbsøkingen. Jeg håper du slipper å lete lenge, og at du finner en jobb du både vil ha, og kan ta pga. helsa. :) *klem*

  Shaminis siste ytring: Den Eneste Ene

 3. PoPSiCLe August 27th, 2008 17:15

  Haha. Genialt. Men det er jo typisk da – skrivefeil når man poengterer slikt, eller retter på andre. Fikset nå da.

  Ja, jeg håper jeg finner noe som ikke gjør at jeg går på veggene etter en måned, i alle fall.

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins