Jul 23 2008

Nerding og oppdateringer

Postet kl.: 17:33 - med følgende tema: blogging,IT

 

Jeppda. Smålaber form for tiden, og hjemme sjuk fra jobb har medført at jeg har tilbrakt mye tid foran PCen, og mye tid med å småpirke og trikse til ting på bloggen, samt på et par andre websider jeg styrer, bl.a. RegnCon – en spillfestival som arrangeres årlig i Bergensområdet. Stikk innom og ta en titt dersom du liker brett-, kort- rolle- eller elektroniske spill.

Uansett – jeg har da gjort noen små, ikke så altfor merkbare endringer på bloggen. Jeg har lagt til noen nye plugins, bl.a. wordpressmobile som gjør at det automatisk blir presentert en mobilutgave dersom man browser innom siden fra en mobil enhet (ta det med ro – iPhone og Opera Mini-brukere får fremdeles presentert den vanlige siden).

Så har jeg lagt til en funksjon for å abonnere på kommentarer – etter inspirasjon fra bza.no‘s kommentarfelt.

For min egen del, så har jeg lagt inn WP-Shortstat, for å slippe å følge med på Google Analytics hele tiden.

Så har jeg gjort noen små designendringer, i hovedsak på

Blockquote-taggen, for å få den til å passe litt bedre inn i designet, og kanskje muligens se litt bedre ut enn før…

Ellers har det ikke blitt gjort så mye – jeg har for det meste pirket litt her og der, endret noen småting, og jeg irriterer meg fremdeles over at Tradedoubler ikke kan få fikset linkene sine slik at de fungerer med XHTML, men men, man kan ikke få alt her i verden, og jeg har nå engang lagt inn reklame på siden, i håp om å ha bittelitt inntekt, slik at i alle fall siden driver seg selv – og det ser nå ut til å fungere, i alle fall.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins