Dec 11 2008

See you on the other side…

Postet kl.: 21:06 - med følgende tema: blogging,IT,teknologi

 

Jeg har da planer om å oppgradere til WP 2.7 – det kan jo gå smertefritt, eller det kan gå rett til helvete med ekspressfart.

Vi får se, vi får se. Nå skal det lastes ned, og testes.

Tags: , , , ,

3 kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


3 kommentarer hittil

 1. Shamini December 11th, 2008 21:10

  Ja! Jeg vil også, men du kan prøve først og se om alle pluginene fortsatt lever og sånn. 😀

  Shaminis siste ytring: Pakke fra GUMSAN!

 2. Homer February 5th, 2009 09:02

  Kom du deg over på andre siden…?

  Har selv vurdert å oppgradere mine blogger til 2.7, da jeg opplevde en fatal sikkerhetsfeil på forrige versjon. Sannsynligvis mye selvforskyldt, men uansett, de klarte å få tilgang til hele serveren min og f/// opp en hel del. wp-config.php er skummel…. Bare en heads up.

 3. PoPSiCLe February 6th, 2009 07:21

  Det gjorde jeg. Bruker 2.7 nå, uten de helt store problemene. Det er et par småting, men ikke noe jeg ikke kan fikse om jeg bare bruker litt tid på det – noe jeg ennå ikke har gjort :)

  Bl.a. fungerer ikke auto-oppdatering av plugins pr. i dag, men det skyldes nok noe eget mikkmakk som er installert, mer enn WP 2.7.

  Ellers er det vel ikke de helt store problemene – det meste fungerer kjappere, og er (etter min mening) mer logisk plassert, bare man blir vant til endringene.

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins