Nov 24 2008

September When er tilbake!

Postet kl.: 13:35 - med følgende tema: underholdning

 

September When (tatt fra MySpace)September When (tatt fra MySpace)Åjada. Du leste riktig. 14 år etter forrige plate er September When svanger med oppfølgeren. Første smakebit finner du på bandets ganske nystartede MySpace-side.

Låten heter “Don’t call the cops” og er umiskjennelig September When, på godt og vondt. For nostalgikere, som meg, så er dette vellyd, som gir assosiasjoner tilbake til slutten på ungdomsskolen, og begynnelsen på videregående. For dagens ungdom blir kanskje dette litt for gammeldags? Jeg vet ikke om det stemmer, men jeg har en følelse av at de kanskje har stått litt for stille – dog, AC/DC har ikke forandret seg siden begynnelsen, og Ingenting er da fremdeles kule, så kanskje det er rom for en ny September When plate også? Jeg skal i alle fall ha den når den kommer ut!
Vi tar med oss “Bullet Me” fra liveopptredenen i august i år!

Tags: , , , , , ,

2 kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


2 kommentarer hittil

  1. Ragge November 24th, 2008 18:05

    Ah… Et uventet men velkomment comeback 😀

    Abel som soloartist har (for meg) gått nedover siden han startet for seg selv. Hvis TSW kommer med ny plate i god gammel stil skal nok gamlefar kose seg ja 😛

  2. PoPSiCLe November 24th, 2008 18:20

    Ikke sant? Jeg liker for all del enkelte ting Morten Abel har gjort som soloartist, men mannen gjorde bedre ting med TSW enn solo. Enig der.

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins