Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method runPHP::DetermineAllEvaldPosts() should not be called statically in /customers/4/2/4/junkfoodjunkie.no/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 496

Aug 19 2008

Terrorisme – eller frykten for det samme

Postet kl.: 20:22 - med følgende tema: nyhetsbilde,observasjoner

 
Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method runPHP::EvalContent() should not be called statically in /customers/4/2/4/junkfoodjunkie.no/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 213

Terrorisme ja. Det siste tiårets moteord, som med en gang får alle til å titte skremt rundt seg, svelge nedpå siste slant med Cola før sikkerhetskontrollen, unger til å hylgrine fordi de må gi fra seg nøkkelringen med en pistolkopi på, ca. 3 cm lang. Terror!

Dagbladet forteller om Hammad Munshi som nettopp ble dømt for terrorisme i en britisk rett. Nå skal vi så klart ikke beskylde Dagbladet for å være den mest korrekte kildereferenten, men slik jeg forstår artikkelen, så har han altså blitt dømt for å legge ut detaljert informasjon om napalm, eksplosiver, håndgranater og annet terrorist-småplukk på nettet. Han var visstnok kjent som “dataeksperten”.

Velvel… alle som har tilbrakt litt tid på nett vet om, eller har lest, The Anarchist Cookbook, eller The Terrorist Handbook (aka). Disse har sirkulert rundt i mange mange år, helt siden BBSenes barndom, og inneholder alt fra oppskrifter på hvordan man kan lage dop av husholdningsrelaterte ting, eller for den del lage bomber av litt bensin, såpe og litt annet som man får tak i på Biltema.

Jeg forsøkte å søke kjapt gjennom harddisken min for å se om jeg fant den, slik at jeg kunne bringe noen utdrag, men det var litt for mye rot rundt om til at jeg klarte å grave den frem. Heldigvis har vi jo Google, som klarer å finne det meste!

Så… hva er det egentlig denne 16åringen er dømt for? Publisering av allerede åpent tilgjengelig materiale? Jeg regner med (og håper) at britene har noe mer på ham enn akkurat det. For hvis ikke, så vil jeg påstå at “krigen mot terror” har nådd et nytt bunn-nivå.

Tags: , , , , , ,

2 kommentarer Fatal error: Call to undefined function the_flattr_permalink() in /customers/4/2/4/junkfoodjunkie.no/httpd.www/wp-content/themes/justfiery/single.php on line 30