Oct 13 2008

tjære FJORTISSER!!!!!!!!

Postet kl.: 07:52 - med følgende tema: hva sa du nå, sa du?

 

fordeomatte dere ikke fuglte med i norsktimene, så hadde de jo hvert fint om dere gadd å innimellom kanskje skrive nonlunne riktig. Sette stor bokstav etter puntum og forsøke og skrive rett – sånn som frøkna på skolen lærte dere eller forsøkte og lære dere iallfall.

de ekke så gøy å lese tekster med kun ett halvgott norsk eller kansje ennå værre, ikke det engang. De er ikke så vannskellig, dere må bare bli litt flinkis ikke sant?

SMS-språk og forkortelser er så teit, så det må dere slutte me. Kan dere ikk skrive skikkeli med en gang? Det blir så mye bedre for alle, lissom.

Tags: , , , , , , ,

5 kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


5 kommentarer hittil

 1. Pejyuu October 13th, 2008 09:14

  fnis <3

  Pejyuus siste ytring: En av de bedre dagene! …

 2. Suzanne October 14th, 2008 19:02

  hahaha ;-D

 3. Erlend February 18th, 2009 02:45

  Jeg håper dette var en spøk.

  “puntum” “og forsøke og skrive” “kansje ennå værre”… Ja jeg fatter at kanskje noe av det er ironi; men det kom ikke tydelig frem.

 4. PoPSiCLe February 19th, 2009 20:21

  I såfall tror jeg kanskje du er den eneste som ikke tok spøken? Selvsagt er det ironi. Om du leser noe som helst annet som er postet her, så skjønner du kanskje at jeg i alle fall har en noenlunde adekvat forståelse av skriftlig norsk, og at selv om det så klart kan forekomme enkelte sleivefeil, ikke akkurat er en studie i språklig degenerasjon. Hvilket ikke kan sies om de aller, aller fleste “drittungers” omgang med det norske språk. Det finnes noen få hederlige unntak, det gjør det, men de er omtrent like sjeldne som markjordbær midtvinters.

 5. Mona March 28th, 2011 13:19

  haha, må si jeg ble passe forvirra! Måtte faktsik lese det to ganger for å forsikre meg om at jeg ikke hadde misforstått:P

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins