Oct 30 2008

Yay! Mulig ny jobb!

Postet kl.: 14:31 - med følgende tema: IT,meg & mitt,teknologi

 

Ettersom jeg den siste halvannen måneden har jobbet på kortidskontrakt, så har jeg vært sånn halvveis på kikk etter ny jobb fra og med månedsskiftet. Ingenting har kommet til meg seilende av seg selv, så jeg regnet egentlig med at jeg måtte sette meg ned og faktisk sende søknader snart (alle vet jo at den sikreste måten å få seg ny jobb på er gjennom kontakter eller tilbud, ikke ved å sende inn søknad ved siden av alle de andre 150 søkerne).

Men, på tirsdag fikk jeg en telefon fra et konsulentselskap jeg har vært i kontakt med tidligere, med beskjed om at de kanskje hadde et nytt oppdrag til meg. Jeg sa jatakk, og de skulle formidle videre. I dag fikk jeg telefon der de faktisk ønsket å ha meg inn på intervju i morgen – det funket dårlig med tanke på at i morgen er min siste dag i nåværende jobb, så jeg fikk det flyttet til mandag.

Så, på mandag har jeg muligens ny jobb! Forhåpentligvis går intervjuet bra, og med litt flaks, så finner de ut at jeg er rette mann for jobben, og jeg kan igjen begynne å bruke en time på jobb hver morgen – ikke fullt så gøy. Men betalingen vil nok være bedre, og jobben mer interessant, så en litt lang reise til jobb overlever man!

*krysse fingre*

Tags: , , ,

2 kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


2 kommentarer hittil

 1. Gunnar Andreassen October 30th, 2008 16:24

  Oi, lykke til! Et stalltips:
  http://www.finnstillinger.no/jobbintervju_tips_arbeidsintervju.html

 2. PoPSiCLe October 31st, 2008 14:37

  Jeppda. Mange gode tips der, uten at det blir for korny. Dog, jeg holder meg som regel langt unna slike tipslister. Enkelte ting er jo åpenbare, som å være pent kledd, se ordentlig ut, og komme tidsnok. (Kunne det bare også gjelde for de som skal holde intervjuet, så hadde jeg vært fornøyd).

  Men jeg bryr meg egentlig lite om slike lister. Jeg “har det i kjeften” og er flink å snakke for meg, og ta til meg små biter av informasjon som “lekker ut”.

  Jeg har mange ganger vært ganske uforberedt på jobbintervju – ikke fordi jeg har vært uinteressert i jobben, men fordi jeg ofte har vært på “neste dag” intervjuer, og ikke hatt noen særlig forberedelsestid – det går som regel bra likevel :)

  Vi får se på mandag. Da er det altså “eksamen” 😀

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins