Oct 21 2009

Førsteinntrykk: Google Wave

Postet kl.: 13:58 - med følgende tema: IT,teknologi

 

Litt etter mange andre fikk jeg endelig fatt på en Google Wave-invite, og har nå prøvd det “alle” nerder snakker om. Er dette det nye Gmail? Der priviligerte brukere, “early adopters”, betatesterne kunne selge invitasjoner på eBay til flere hundre dollar? Ikke helt ennå, i mine øyne. Det største problemet er selvsagt at for å få noen særlig nytte av Google Wave, så må alle kontaktene dine ha Google Wave også. Eller, om ikke alle, så i alle fall de du ønsker å benytte Google Wave sammen med.

I en limited beta som dette her, så blir det naturlig nok ikke så lett å få til noe slikt. Akkurat dette er etter min mening en av svakhetene ved Googles veldig begrensede beta-test (foreløpig, i alle fall) – for å virkelig få testet mulighetene i Google Wave, så burde Google åpne dette for “alle” – f.eks. alle som har hatt en Gmail-konto i mer enn 2-3 år e.l. Da ville vi fått en stor brukermasse for testing, og man kunne sett på om dette også er noe for “vanlige” brukere, ikke bare i profesjonell sammenheng. (Slik jeg forstår Google, så ønsker de jo at Wave skal være noe alle bruker, mer eller mindre til all kommunikasjon på web).

Vel, jeg har i alle fall planer om å forsøke å bruke Google Wave til noe fornuftig – jeg har bare ikke helt klart å sette fingeren på hva ennå :)

Dersom dere lesere har tips til hva og hvordan Google Wave kan brukes, gi en lyd fra dere i kommentarfeltet. Dersom det finnes noen brukere der ute med Google Wave, så ta gjerne å si i fra i feltet – ettersom epostadressen blir lagt igjen når man kommenterer, så kan jeg evt. legge dere til etterhvert.

Tags: , , ,

Ingen kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins