Mar 11 2009

Varg Vikernes får endelig leke bonde!

Postet kl.: 12:16 - med følgende tema: uten kategori

 

Jepp. Varg Vikernes, aka Greven, slipper snart ut på prøve, med ett års meldeplikt. Greit nok, tenker nok mange, han har vel sonet sin dom da… vel, jeg er nå ikke helt enig – han har sittet i fengsel i 16 år, av en dom på 21 år, og den siste tiden på åpen soning – det er vel relativt logisk, om mannen klarer å stifte familie og slikt mens han sitter inne.

Bah… jeg er motstander av den norske lettvintheten når det kommer til fengselsstraffer, men okei, om mannen faktisk har forandret seg, så kan det kanskje være mer produktivt å få ham ut og dermed gi ham mulighet til å bidra til felleskassen – dog, han er vel et gjeldsoffer så det holder – han må da bli holdt økonomisk ansvarlig for de ganske store summene han ødslet bort ved å leke litt for intimt med bensin og fyrstikker?

Hold i alle fall et øye med svartmetallvennene dine, og ikke minst, titt innom nærmeste stavkirke innimellom, bare for å sjekke om den fremdeles står!

Tags: , , , , , , , ,

10 kommentarer Blogglisten Add to Technorati Favorites

 
 


10 kommentarer hittil

 1. Ljos Alfr March 11th, 2009 13:38

  Hva vet du om denne saken egentlig?

  Visste du at Vikernes ikke er alene om å å si at han er uskyldig dømt? T. o. m. drapsofferets nærmeste venner fra 1993 sier at Vikernes bare forsvarte livet sitt!

  Npr det gjelder kirkebrannene så er det åpenbart at han er uskyldig, noe de som faktisk brente kirkene også innrømmet i 1998.

  Ikke uttal deg om ting du ikke vet noe om.

 2. PoPSiCLe March 11th, 2009 13:52

  Artig – jeg har kjennskap til saken fra media og sakspapirene, selv om jeg så klart ikke har lest igjennom alt av rettsreferat o.l. – du kan jo kanskje informere meg om kildene dine? At Vikernes forsvarte seg kan godt være, men man tar ikke med seg våpen til et møte dersom man ikke allerede har planer om å benytte det – evt. arrangerer man møtet på et sted der det ikke er mulig å drepe noen – f.eks. midt i byen midt på dagen. Det er ikke så vanskelig, skjønner du. (Selvsagt er det fremdeles mulig å drepe noen midt på dagen, midt i byen, men jeg håper du skjønner poenget).

  Det er åpenbart at han er uskyldig i kirkebrannene, sier du? Det var jo interessant – så vidt jeg husker så innrømte Vikernes i hvert fall medvirkning til 2 eller var det 3 kirkebranner? Har du noen kilder som “frikjenner” Vikernes i denne sammenheng?

  Dersom uttalelsene du nevner har juridisk gyldighet, så burde jo Vikernes for lengst vært frikjent eller fått straffen redusert – merkelig nok har ikke det skjedd. Man kan jo lure på hvorfor…

 3. Ljos Alfr March 12th, 2009 14:17

  1. Vikernes har ALDRi innrømmet en eneste kirkebrann.

  2. Bård G. Eithun (som brente Holmenkollen kapell) sa i retten i Sandvika i 1998 at han alene hadde brent Holmenkollen kapell, men at han hadde vitnet falskt mot Vikernes i 1994 fordi politiet ba ham om det.

  3. Snorre W. Ruch sa i retten i Sandvika i 1998 at han hadde vitnet falskt mot Vikernes fordi politiet hadde bedt ham om det. Den samme sa også i retten i Oslo i 1994 at han OG Vikernes visste om Aarseths drapsplaner mot Vikernes, men retten så helt bort ifra dette (fordi de VILLE dømme Vikernes, uansett).

  4. Se ellers http://www.burzum.org hvor blant annet et brev fra en gammel venn av Aarseth er lagt ut som faksimile.

  5. John Ch. Elden uttalte i retten i Sandvika i 1998 at han ikke forsod hvorfor Vikernes var dømt for disse brannene i utganspunktet, og SPESIELT gjaldt det Åsane kirke som han ÅPENBART var feilaktig dømt for.

  6. Å si at en person må være skyldig fordi han ikke har blitt renvasket er helt idiotisk. Hva med de andre justismordene her i landet? Når ble de oppklarte? LENGE ETTERPÅ! Slik er det, og sllik vil det bli i denne saken også.

 4. PoPSiCLe March 12th, 2009 19:25

  En del av tekstene som er henvist til på burzum.org er tydeligvis ikke der lenger – i alle fall ikke direkte tilgjengelig fra menyen/forsiden.

  Uansett er det hevet over enhver tvil at “Greven” drepte Aarseth – hvor enn mye han hevder “selvforsvar” så er ikke dette et gyldig forsvar når Aarseth ikke faktisk hadde forsøkt å drepe ham! Det å drepe noen fordi de har planer om å drepe en selv er ikke å regne som selvforsvar – selvforsvar kan kun påberopes dersom man er i akutt livsfare, og forsvarer seg mot en angriper – et evt. planlagt drap er ikke å regne som akutt livsfare, og “Greven” kunne f.eks. gått til politiet med sine mistanker om han fryktet for sitt liv.

  At han i tillegg f.eks. rømte fra fengselet, og gjentatte ganger har gitt uttrykk for sine rasistiske synspunkter, samt uttalelser han har kommet med til media og i intervjuer uten for “massemedia” tilsier at “Greven” ikke akkurat er den mest uskyldige personen i verden.

  Det kan godt hende han ble dømt for bl.a. kirkebranner e.l. han ikke var mer enn delaktig i, eller planla, eller hvordan han nå var involvert, men å si at han er uskyldig blir bare latterlig.

 5. Remy March 14th, 2009 21:59

  leke bonde? du er sikkert en byfis.

 6. PoPSiCLe March 14th, 2009 22:09

  Javel? Merk at jeg ikke sier noe om at bønder generelt “leker” – de jobber ganske hardt, vil jeg tro, uten at jeg har personlig erfaring med det.

  Men at den godeste bleikfisen Vikernes, som ikke har gjort det grann ærlig arbeid i sitt liv (okei, kun basert på fordommer og antakelser, gitt at han ble satt i fengsel da han var rundt 19-20) skal drive å pusle rundt på et småbruk blir litt sært i mine øyne. Det er også litt merkelig at han har penger til noe slikt (jeg regner med at han ikke står som eier, for å si det sånn) ettersom han vel har en gjeld på noen titalls millioner (muligens har den blitt redusert? uten at jeg vet om det stemmer).

 7. Thailand March 23rd, 2009 18:38

  Skal innom kirka en tur til jul, hvis den enda står da, hehe.

  Thailands siste ytring: Intervju med John Johansen

 8. gfhfhfghfg June 1st, 2009 21:37

  Småbruket hans er finansiert av Vargs mor.

 9. PoPSiCLe June 1st, 2009 22:27

  Aha. Okei, det forklarer jo hvordan han har mulighet til å bosette seg på et småbruk.

 10. Fredrik Mikkelsen July 15th, 2009 22:47

  Vikernes er en bra mann ^^ han har selv forandret seg forlengst.. men heldigvis er det flere der ute som er villige til å brenne noen stygge kirker til grunnen! det varmer mitt hjerte =D

Legg igjen en kommentar

Dersom du skal komme med tilsvar på en kommentar, så går det an å trykke på "Svar på denne kommentaren"-linken under kommentaren du skal svare på - det gjør at ditt svar kommer direkte under kommentaren du svarer på, i en tråd, noe som gjør det enklere å følge med på diskusjonen.

CommentLuv badge

Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins