Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method runPHP::DetermineAllEvaldPosts() should not be called statically in /customers/4/2/4/junkfoodjunkie.no/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 496

Jan 3 2009

Vinterdvalen overstått!

Postet kl.: 08:56 - med følgende tema: meg & mitt

 
Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method runPHP::EvalContent() should not be called statically in /customers/4/2/4/junkfoodjunkie.no/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 213

Da var man tilbake! Både i byen, i hjemmet, og på web!

Det er ikke så greit når man greier å reise fra PCen hjemme i Bergen, og ikke oppdager dette før man er godt over Filefjell, på vei til Lillehammer for å feire jul (og, viste det seg, også nyttår) hos samboerens familie.

Når det da i tillegg ikke er vettuge maskiner å få tak på i huset der man skal bo, bortsett fra samboerens laptop, som hun så klart har husket å ta med seg, så blir det til at man heller prioriterer andre ting enn å sitte på nett. Dermed har det ikke blitt noe jule- eller nyttårsblogging fra min side i år. Derimot har det blitt en hel mengde med innlegg fra alle bloggene jeg abonnerer på, og jeg jobber meg igjennom dem – men det tar nok noe tid :)

Og selvsagt, så var det ikke noen mangel på spam-kommentarer heller, selv om jeg nesten (bare nesten, altså) ble litt skuffet over at det “bare” var 378 kommentarer i spam-listen min – og ja, alle var spam. Jeg sjekket.

Julefeiring på østlandet gikk overraskende fint! Ingen ulyder å spore, egentlig, selv om store familiesamlinger ikke er helt min ting, og siden jeg heller ikke er så veldig begeistret for unger, så gikk ting likevel på skinner. God mat, artig samvær med samboers søsken og foreldre, og eneste ulempen med å være østpå er at det var eitrandes kaldt – for en som er oppvokst med Bergensvær, og vant til at det maks er 1-2 minusgrader på gradstokken, og at snøen regner vekk i løpet av en dag eller to, så blir konstant snøvær og 15-20 minus litt i meste laget. Men for all del, det er fint med hvit jul og nyttår da!

Nyttår ja – feiret sammen med samboer, småsøskentvillingpar og foreldrene på en hytte langt oppi Skåbu – det var noe nytt, men veldig, veldig koselig likevel! Faktisk en av de bedre nyttårsaftene jeg har hatt, tror jeg, i alle fall på mange, mange år.

Jeg skulle gjerne lagt ved noen bilder og slikt, for virkelig å illustrere vårt hyggelige opphold, julematen, nyttårsfeiringen, rakettene og mye, mye mer, men som den sedvanlige slasken jeg er, så tok jeg altså ikke med kameraet mitt på turen, og mobilbilder yter ingen rettferdighet til noe som helst, så vi dropper det.

Sist, men ikke minst: God jul, og godt nyttår, til alle som gratulerer med slikt selv! (Overstått, men hva så! :) )

Tags: , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer Fatal error: Call to undefined function the_flattr_permalink() in /customers/4/2/4/junkfoodjunkie.no/httpd.www/wp-content/themes/justfiery/single.php on line 30