Apr 8 2008

Begynnelsen

Postet kl.: 13:17 - med følgende tema:

 

Jeg er en glad gutt, som elsker å være med venner og ha det gøy og sånn… NAH! Nevermind, strike that.

Jeg er en hatsk, kynisk jævel, som til tider slenger litt for mye med leppa, sjelden vet når det er på tide å holde kjeft, forlengst har innsett at verden er et kjipt sted der de kjipeste personene får de beste damene, mest penger og mest respekt. Da var det jo bare å bli en av dem da…

Okei – kanskje ikke den beste introduksjonen? Tja – kommer an på perspektivet, det. Jeg er en kynisk jævel, bare så det er sagt, men jeg kan faktisk være ganske snill og grei – det er bare ikke så mange som fortjener å oppleve den siden av meg.

Jeg bryr meg om vennene mine, og til en viss grad også familien, selv om sistnevnte klarer å irritere meg langt fortere enn vennene mine gjør. Resten av verden… not so much.

Denne siden er en ren egoistisk og narsissistisk øvelse. Her finner du ting jeg liker, ting jeg finner morsomme og i hvert fall litt interessante, ting jeg irriterer meg over, frustrasjoner i hverdagen, og generelt lite som skuer ut over min begrensede horisont – det kan nok også hende du finner ting du slett ikke har lyst til å åpne opp mens du sitter på jobb eller på datarommet på skolen. Du er herved advart!

Jeg kverulerer, jeg hakker på folk som ikke klarer å skrive en sammenhengende setning med ord med mer enn 3 stavelser, jeg slenger dritt om personer jeg ikke kjenner og innimellom også om personer jeg kjenner, selv om det sjelden er så veldig alvorlig ment. Jeg har en tendens til ikke å ta den diplomatiske utveien når jeg kanskje burde, selv om jeg som regel vet å sno meg rundt problemer. I don’t kiss ass (vel, okei, en sannhet med modifikasjoner ;))

Åja… jeg er 37 år gammel. Bare sånn for the record.

Jeg er medlem av Norsk Kofferttenkingsforbund og kommer konstant med hint, antydninger og utvetydige utsagn av seksuell karakter :-) Enkelte finner det plagsomt, andre finner det morsomt – hører du til den første kategorien, finn deg noe annet å gjøre på!

Kommentarer er slått av for denne posten

 


Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins