Jul 5 2008

Bruksvilkår

Postet kl.: 12:45 - med følgende tema:

 

Jeg har valgt å lisensiere alt som skrives her på Junkfoodjunkie.no under GFDL (Gnu Free Documentation License). Det finnes dessverre ikke en norsk oversettelse av denne, men for å ta en kjapp oppsummering, så betyr det at man fritt kan kopiere og modifisere det som står på siden, så lenge man krediterer opphavsmannen, i dette tilfellet meg.

Bilder og slikt på websiden er som regel kun benyttet som illustrasjoner, og jeg innehar ingen rettigheter til de fleste bildene her – dog, det hender at det dukker opp bilder her som jeg har tatt, eller som bekjente av meg har tatt, og har rettigheter til, derfor vil det ikke være lov å bruke bilder uten forhåndsgodkjenning fra min side. Direktelinking av bilder godtas definitivt ikke, og vil ikke være mulig, da dette blir forhindret av webserveren.

Når det gjelder kommentarer som legges igjen som tilsvar til innleggene her, så fraskriver brukeren seg alle rettigheter når kommentaren postes. Dvs. at endringer på kommentarer kan utføres av meg, såfremt jeg ser at kommentarer har upassende innhold. Normalt sensureres ingenting, bortsett fra at rene spam-meldinger slettes, men enkelte ganger føler jeg at det er på sin plass å moderere kommentarer. Førstegangskommentatorer vil oppleve at kommentarene deres blir moderert, brukere som har sluppet til kan poste kommentarer uten noen form for godkjenning. Publiserte kommentarer blir i utgangspunktet ikke endret, hverken av meg eller på vegne av brukeren som har postet kommentaren. Dersom tungtveiende årsaker legges til grunn, så kan det vurderes å fjerne identifiserende innhold, men dette må da vurderes i hvert enkelt tilfelle.

Kommentarer er slått av for denne posten

 


Arkiv


Kategorier


Link it up!


PS! I Blog You!


WP-plugins